Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Aqua-Step Wandpanelen, De Keuze voor Badkamer en Meer

Aqua-Step Wandpanelen, De Keuze voor Badkamer en Meer

Ontdek de kracht van Aqua-Step wandpanelen, vervaardigd met een solide 4mm dikke SPC-kern. Deze panelen zijn niet alleen stootbestendig, maar ook verrassend duurzaam dankzij een geavanceerde vinyl bovenlaag. Perfect voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens, deze wandpanelen zijn een ideaal alternatief voor traditionele tegels. Met hun grote formaat en minimale dikte, bieden ze een snelle en naadloze afwerking, zelfs over bestaande tegels heen.

Montage van Aqua-Step Panelen

Voordat je begint met de montage, zorg ervoor dat je het juiste gereedschap bij de hand hebt, zoals een winkelhaak, meetlat, waterpas, lijmpistool en Aqua-Step polymeerlijm, een zaag of stanleymes en een potlood. De ondergrond moet droog, stof- en vuilvrij zijn. Controleer de effenheid van de muur en egaliseer indien nodig. De platen kunnen ingekort worden met een zaag of stanleymes.

Het Plaatsen van Aqua-Step Platen

Begin met het trekken van een referentielijn met een lat en waterpas. Laat aan alle zijden een dilatatievoeg van 5mm open. Breng de lijm aan op de achterzijde van de platen en plaats ze zorgvuldig. Gebruik reinigingsproducten bij lijmsporen. Voor een waterdichte verbinding, breng een dunne streep silicone aan bij het plaatsen van de platen.

Afwerking

Gebruik voor de afwerking PVC profielen en bijpassende SPC plinten, kniklijsten (binnen- en buitenhoek) en afdeklijsten. Boor gaten voor buizen of schroeven vooraf en vul de voegen met vochtbestendige silicone.

Onderhoud

Reinig de Aqua-Step wandpanelen met een natte doek. Vermijd schuurmiddelen en agressieve schoonmaakmiddelen.

Volgend artikel wandpanelen hout zwart

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden