Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Waarom geeft een visgraat vloer uw interieur een uniek design - Wandenbekleden.nl

Waarom geeft een visgraat vloer uw interieur een uniek design

De vloer van uw slaapkamer is dringend toe aan vernieuwing, u bent de ondergrond van uw woonkamer na al die jaren beu of u wil de eetkamer in een uniek design steken. Kortom, de vloer van uw woning mag in een nieuw en bijzonder jasje. Visgraat laminaat past volledig in dat plaatje!

Visgraat laminaat: maar wat is dat nu?

Visgraat laminaat is een vloer waarbij korte plankjes haaks op elkaar geplaatst worden in een V-patroon. Dat patroon lijkt op een visgraat en wordt ook wel omschreven als een zigzag motief.

Oorsprong van het visgraatpatroon

De eerste visgraatpatronen zien we jaren geleden al opduiken. Zo gebruikte de eeuwen oude Merimde cultuur de decoratie in hun aardewerk. Gaandeweg vond de vis zijn weg in een oceaan aan artistieke vormen en ontwerpen. Ook vandaag is het een niet weg te denken trend. Zowel vloer, wand en plafondpanelen legt u eenvoudig in visgraatmotief en geven uw woning een authentieke sfeer.

De charme van visgraat vloer

Verwarm tijdens koude wintermaanden uw voeten met visgraat vloer dankzij hun warme look en feel, knusse aankleding, maar vooral omdat ze compatibel zijn met vloerverwarming.

De visgraat vloeren van Villeroy & Boch Heritage zijn verkrijgbaar in 4 kleurtinten:

Harmony OakHarmony Oak BeigeHarmony Oak GreyCersai

Villeroy & Boch zet al eeuwenlang de standaard – en nu ook in hoogwaardig authentiek laminaat. Geïnspireerd door de mooiste voorbeelden uit de natuur: de kleine nerven en patronen van hout in hun perfecte imperfectie, maar ook betonlook vindt u terug in hun assortiment.

Een visgraatpatroon met gevoel!

Onvermijdelijk herinneren de panelen, die in een hoek van 90° zijn gerangschikt,  aan  de  gouden  eeuw  van  Weense  cafés,  Italiaanse  operahuizen  en  klassieke  theaters,  zonder  de  moderniteit  van  het  interieur aan te tasten.

De solide vloeren bestaande uit HDF kan u voor verschillende kamerruimtes benutten: zoals woonkamer, slaapkamer, zolder, hal, keuken, living – commercieel gebruik is ook perfect mogelijk!

Hoe ga ik aan de slag met visgraat parket?

Deze prachtstaaltjes van vloeren mét V4-groef worden gebruikelijk door een professionele legger geplaatst. Dankzij de gebruiksvriendelijk Heritage laminaat delen kan u dat nu ook gemakkelijk zelf!

Let op! Er bestaan zowel linker als rechter planken. Het verschil wordt aangegeven met A + B

 

Vorig artikel 8 redenen waarom u moet kiezen voor een SPC vloer of wand
Volgend artikel Douchewand monteren met SPC Aqua Click Tiles

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden