Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen in huis.

Bij Wandenbekleden.nl kan je heel veel verschillende artikelen kopen, maar wat is nu de levertermijn van al deze producten?

Goederen lichter dan 15 kg

Indien je totale bestelling niet zwaarder is dan 15 kg leveren we deze 2 werkdagen na je bestelling. Afhankelijk van de afmetingen zal je bestelling met PostNL of met één van onze gespecialiseerde transporteurs verstuurd worden.

 

Ben je niet thuis 2 werkdagen na je bestelling? Geef dan tijdens het bestellen aan wanneer we de goederen wel kunnen leveren.

Goederen zwaarder dan 15 kg

Indien de totale bestelling zwaarder is dan 15 kg hangt de levertermijn af van de afmetingen van de goederen:

  1. Korte goederen (tot +/- 1.30m) kunnen we nog steeds leveren 2 werkdagen na jouw bestelling.
  2. Langere panelen (tot 3 m) voor Nederland versturen we met een transporteur met vaste postcode rondes. Afhankelijk van jouw bestelmoment én de postcode van het afleveradres kan de levering maximum 7 werkdagen in beslag nemen.
  3. Langere panelen (tot 3 m) voor België kunnen we nog steeds leveren 2 werkdagen na jouw bestelling.

 

We streven er naar om in iedere situatie de goederen zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Je zal altijd binnen 1 werkdag een bestelbevestiging van ons ontvangen met daarin de verwachte levertijd. In speciale gevallen zullen wij altijd telefonisch contact met jou opnemen om duidelijke leverafspraken te maken.

←Terug naar bezorging