Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Bezorgen wandpanelen

Jouw bestelling bij Wandenbekleden.nl is in goede handen. We streven ernaar om je producten met zorg en efficiëntie te leveren. Hier zijn alle details over ons bezorgproces:

Verzendkosten

België

Tariefnaam: Transport van zware pakken

Prijs: 46,95 EUR

Nederland

Tariefnaam: Transport van zware pakken

Prijs: 36,95 EUR

Levertijd van jouw bestelling

Bij Wandenbekleden.nl begrijpen we de waarde van snelle leveringen. Als je op werkdagen vóór 14:00 uur bestelt, kun je je vloeren, wand- en plafondpanelen, en gevelbekleding binnen twee werkdagen* verwachten.

*Let op: Voor leveringen op de Waddeneilanden of andere overzeese bestemmingen kunnen extra transportkosten van toepassing zijn.

Verzending van jouw bestelling

Wandenbekleden.nl werkt samen met verschillende transporteurs om de best mogelijke service te bieden. Gezien de omvang en het gewicht van onze producten maken we meestal gebruik van vrachtwagenleveringen. In sommige gevallen schakelen we ook de diensten van PostNL of BPost in.

Leveringen op afspraak

Onze gespecialiseerde transporteurs zorgen ervoor dat jouw bestelling met zorg wordt afgeleverd. Tijdens het afrekenen kun je een voorkeursdatum opgeven. Houd er rekening mee dat bij grotere leveringen mogelijk hulp van 2 personen nodig is voor het uitladen.

Belangrijk: Zorg ervoor dat er altijd iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. De transporteur levert tot de eerste drempel of het eerste obstakel (bijvoorbeeld een onverharde weg), en het verpakkingsmateriaal wordt niet retour genomen bij de levering.

Verzendkosten

Bij Wandenbekleden.nl streven we ernaar om de meest voordelige verzendkosten in Nederland en België te hanteren: slechts 49,95*. Bij bestellingen boven 450,- zijn de verzendkosten zelfs gratis*. Voor overzeese bestemmingen, zoals de Waddeneilanden, geldt een extra transportkost van 75.

*Voor kleine orders, zoals bijvoorbeeld enkel clips, bedragen de verzendkosten slechts 7,95.

Bestelling Annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Geen probleem, we begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Hier is wat je moet weten over het annuleringsproces:

Hoe annuleer je je bestelling?

Hoewel we op dit moment nog geen functie op onze website hebben waarmee je zelf je bestelling kunt annuleren, staan wij klaar om je te assisteren. Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice, en wij helpen je graag met het annuleren van je bestelling.

Krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling annuleer?

Ja, wanneer je besluit je bestelling te annuleren, zorgen wij ervoor dat je binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.

Ondanks mijn annuleringsverzoek heb ik mijn bestelling toch ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je de bestelling toch hebt ontvangen na annulering, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Zij zullen je voorzien van de nodige instructies voor het retourproces.

Als je de bestelling toch hebt ontvangen na annulering, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Zij zullen je voorzien van de nodige instructies voor het retourproces.

Bij Wandenbekleden.nl begrijpen we dat situaties kunnen veranderen, en we staan altijd voor je klaar om je te assisteren bij het annuleren van je bestelling. Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder.