Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Ruilen & retourneren

Bij Wandenbekleden.nl is het mogelijk om alleen ongeopende artikelen binnen twee weken na aanschaf te retourneren of om te ruilen. Neem contact op met onze klantenservice voor de juiste procedure. We sturen je een retourformulier en plannen een ophaalmoment in met onze transporteur. Stuur alsjeblieft nooit artikelen op zonder voorafgaande toestemming van de klantenservice.

Beschadigingen of defecten

Voor het terugsturen van wandenbekleding, panelen en/of lijstwerk wordt er een afspraak gemaakt voor ophaling door de transporteur. De kosten voor retourneren zijn als volgt:

Kosten van retourneren

Lijstwerk, één pak of meerdere pakken 49,95

Ik heb mijn artikel teruggestuurd. Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Als je je bestelling retourneert en de goederen zijn ongeopend en in nieuwstaat, ontvang je binnen 30 dagen je geld terug.

Ik heb mijn artikel teruggestuurd, maar ik heb een ander bedrag teruggekregen dan de waarde van het artikel. Hoe kan dit?

De retour- en verzendkosten zijn voor rekening van de consument. Deze worden van het aankoopbedrag in mindering gebracht. Nadien wordt het overblijvende saldo terug naar jou overgemaakt. Indien het bedrag nog niet klopt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik een groot pakket retourneren (zoals wandenbekleding)?

Onze klantenservice zal een zending inplannen bij de transporteur. Zij zullen het pakket komen ophalen na afspraak. Let op, de verzendkosten worden bij jou in rekening gebracht.

Kan ik mijn artikel ruilen?

Indien je jouw bestelling wil ruilen, gelden dezelfde voorwaarden als bij het retourneren; ongeopend, zonder gebruikssporen en in de originele staat.

Hoe lang duurt het voordat een artikel retour is verwerkt?

Wanneer je een artikel retourneert via PostNL wordt jouw pakket voorzien van een Track & Trace nummer. Je kan dan zien wanneer het pakket bij ons afgeleverd is. Wij streven ernaar om jouw retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Als je binnen 30 dagen nadat je het artikel hebt geretourneerd geen betaling hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb een artikel geretourneerd, maar nog geen bericht ontvangen. Is mijn retour wel goed verwerkt?

Wanneer je een artikel retourneert via PostNL krijg je een Track & Trace nummer. Via dit nummer kan je online inzien of en wanneer het artikel is afgeleverd. Vervolgens ontvang je binnen 30 dagen je geld terug op je rekening. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice indien je artikel opgehaald is door onze transporteur.