Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Verzendmethodes

Zo wordt jouw bestelling verzonden

Afhankelijk van wat je besteld wordt er automatisch een verzendmethode voor jou gekozen. De verzendmethodes hebben we hieronder samengevat:

Bezorgoptie Productsoort Land Verzendkosten
Op afspraak Bestellingen Nederland
vanaf € 19,95
Op afspraak
Bestellingen
 België € 29,95
Brievenbuspost Stalen voor € 1,- per stuk Nederland & België
€ 3,95

Betalen kan veilig en gemakkelijk via onze webshop. Nadat je het aantal gewenste producten in je winkelmandje hebt geplaatst, vul je jouw gegevens in en kies je jouw betaalmethode. Om de bestelling te voltooien dien je de goederen te betalen. Hiervoor word je doorgelinkt naar de veilige betaalomgeving van het Ideal Dashboard. Daarmee garanderen wij dat jouw gegevens versleuteld zijn en je in alle vertrouwen kan betalen.

Leveringen

Grote en/of zware zendingen kunnen helaas niet met de post of als pakket worden verzonden. Wij zijn daarom afhankelijk van onze transporteurs. Mocht je willen weten wat je precies kan verwachten, dan kan je op de link hieronder klikken. Wandenbekleden.nl levert zowel in Nederland als België op afspraak. De verzendkosten bedragen € 19,95 voor Nederland en € 29,95 voor België.

Staalleveringen

Wandenbekleden.nl.nl levert stalen voor € 1,- per stuk en € 3,95 verzendkosten. Zo kan je het product in het echt zien, voelen en kijken hoe het bij jouw interieur past. Alle proefmonsterbestellingen worden als pakket verstuurd en worden door PostNL of BPost binnen twee werkdagen geleverd.

←Terug naar bezorging