Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze producten? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te assisteren. Neem gerust contact op, onze medewerkers zijn er om u te helpen. Wilt u een product afhalen of ons bezoeken? Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken.

Onze gegevens

Heeft u interesse in ons maatwerk of wilt u meer weten over de andere producten in ons assortiment? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Zakelijke gegevens

KvK 78106737
BTW NL003286533B68
IBAN NL87ABNA0884797104

Aflevering en Ontvangst van Materialen

Bij de aflevering van onze producten is het noodzakelijk dat er iemand aanwezig is om de levering in ontvangst te nemen en voor ontvangst te tekenen. Voor het ontvangen van grote producten zoals wandpanelen, plafondpanelen en vloeren, verwachten we dat de ontvanger ook een handje helpt bij het lossen.

Levering buiten het vasteland

Onze leveringsservice dekt geheel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Mocht u op de Waddeneilanden gevestigd zijn en toch een bestelling willen plaatsen, neem dan contact op met onze klantenservice op +31638310090 (beschikbaar maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 12:00u en van 13:00u tot 17:00u) of via e-mail: contact@wandenbekleden.nl.

Kleine Pakketten

Voor kleinere producten heeft u de optie om het pakket op te halen of te laten verzenden. De verzendopties en bijbehorende kosten zijn gespecificeerd bij de productopties.

Verzendkosten en Leveringsvoorwaarden

De standaard verzendkosten bedragen €36,95 incl. BTW. Voor bestellingen boven de €850,- incl. BTW verzenden wij gratis. Houd rekening met mogelijke uitzonderingen onder specifieke omstandigheden. Zorg ervoor dat de afleverlocatie toegankelijk is voor onze vrachtwagens en dat er assistentie beschikbaar is voor het lossen van de materialen. De levertijd voor producten die op voorraad zijn, varieert van 1 tot 7 dagen.