Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Persoonlijk advies

Eenvoudig bestellen

Onze kennis

Als leverancier en fabrikant kunnen wij voordelig bouwmaterialen leveren. Veel producten leveren wij direct uit de groothandel, waardoor we een lage prijs kunnen hanteren. Wij kunnen voor u de montage verzorgen. Bovendien is het mogelijk om in het geval van vloeren ook het ondervloer door ons te laten egaliseren zodat u maar met één partij te maken heeft. Dat is ook weer voordelig.

Onze webshop wordt geleid door mensen met een jarenlange ervaring in bouwmaterialen. Het bestellen in onze webshop gaat heel eenvoudig. Per product ziet u overzichtelijk wat de opties zijn. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Als u de producten in het echt wilt zien, inspiratie wilt opdoen of vragen heeft over maatwerk, kunnen wij u altijd voorzien van stalen en brochures. Ook kunt u uw vragen telefonisch of per mail stellen. Onze medewerkers adviseren u graag.

Bezoek onze webshop

Topmerken voor een scherpe prijs

In onze webshop vindt u een breed assortiment, geleverd door verschillende topmerken. Of u nou een plafondpaneel, wandpaneel, vloer of gevelbekleding wilt, bij Wandenbekleden bent u altijd verzekerd van een topmerk.